0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 6 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 100 γρ. τρούφα σε φέτες
- 1/2 λεμόνι, το χυμό
- 2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Κόβουμε τα κρεμμυδάκια, τα απλώνουμε σε ένα πιάτο και τοποθετούμε από πάνω τις φέτες τρούφας. Ζεσταίνουμε για λίγα λεπτά το πιάτο και περιχύνουμε με το λάδι, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι.