0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 250 γρ. άσπρο λάχανο
- 150 γρ. μάραθο σε λεπτές φέτες
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 100 γρ. σέλερι ψιλοκομμένα
- 200 γρ. καρότα σε λεπτές φέτες
- 50 γρ. σταφίδες σουλτανίνα
- 1/3 κουταλάκι σπόρους αγριοκύμινου
- 2 πρέζες μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 50 ml παρθένο ελαιόλαδο
- 1/4 λεμόνι το χυμό
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το λάχανο. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, το σέλερι, τα καρότα, τις σταφίδες, το αγριοκύμινο και ανακατεύουμε ελαφρώς για να αναμιχθούν. Προσθέτουμε το μαϊντανό, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά. Την βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες και την σερβίρουμε με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι.