4
ΑΤΟΜΑ
10'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
20'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1,5 κιλό κολοκυθάκια
- λάδι
- λεμόνι ή ξίδι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίστε και πλύντε τα κολοκυθάκια πολύ καλά.Βάλτε σε μία κατσαρόλα αρκετό νερό με λίγο αλάτι και μόλις βράσει, ρίξτε μέσα τα κολοκυθάκια.Αφήστε να βράσουν σε δυνατή φωτιά αρκετά, χωρίς όμως να τα αφήσετε να λιώσουν.Μόλις βράσουν, στραγγιστέ τα και σερβίρετε τα ολόκληρα ή κομμένα σε φέτες με λάδι, πιπέρι, λεμόνι ή ξίδι.