

1
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 100 γρ. κεφαλοτύρι
- 2 αυγά
- λίγο βούτυρο
- λίγο αλεύρι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το τυρί σε φέτες, το αλευρώνουμε και το βάζουμε σε ενα σαγανάκι όπου έχει κάψει το βούτυρο. Το τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά και μόλις ροδίσει το γυρνάμε να ψηθεί και από την άλλη μεριά. Ρίχνουμε στο σαγανάκι τα αυγά προσέχοντας να διατηρήσουν το σχήμα τους, αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε να ψηθούν ώσπου να πήξουν. Σερβίρουμε αμέσως.