0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 10 χτένια
- 10 καλογριές
- 20 γαρίδες γάμπαρη
- 10 μικρά κρεμμυδάκια, κοκκάρι
- 1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
- 1 ντομάτα μεγάλη ψιλοκομμένη
- 100 γρ. φέτα σε κυβάκια
- μαϊντανό ψιλοκομμένο
- ελαιόλαδο
- λίγο ούζο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε τις καλογριές και τα χτένια και τα σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο για 2 λεπτά. Κατόπιν ρίχνουμε τις γαρίδες, το ούζο και ανάβουμε, φλαμπέ. 'Όταν καεί, προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά. Στην συνέχεια ρίχνουμε την ντομάτα και αφού βράσει 3-4 λεπτά βάζουμε την φέτα. Όταν αρχίσει να λιώνει αποσύρουμε από την φωτιά και σερβίρουμε με μαϊντανό.