Σαγανάκι με θαλασσινά και φέτα

Σαγανάκι με θαλασσινά και φέτα Σαγανάκι με θαλασσινά και φέτα
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 10 χτένια
  • 10 καλογριές
  • 20 γαρίδες γάμπαρη
  • 10 μικρά κρεμμυδάκια, κοκκάρι
  • 1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
  • 1 ντομάτα μεγάλη ψιλοκομμένη
  • 100 γρ. φέτα σε κυβάκια
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • ελαιόλαδο
  • λίγο ούζο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνουμε τις καλογριές και τα χτένια και τα σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο για 2 λεπτά. Κατόπιν ρίχνουμε τις γαρίδες, το ούζο και ανάβουμε, φλαμπέ. 'Όταν καεί, προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά. Στην συνέχεια ρίχνουμε την ντομάτα και αφού βράσει 3-4 λεπτά βάζουμε την φέτα. Όταν αρχίσει να λιώνει αποσύρουμε από την φωτιά και σερβίρουμε με μαϊντανό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε