0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 2 λίτρα νερό ή ζωμό κρέατος
- 2 φλιτζ. καφέ ρύζι γλασέ
- 1 ποτ. γάλα
- 6 κ. σ. γιαούρτι
- 1 κ. σ. βούτυρο
- 2 κ. σ. ξερό δυόσμο
- αλάτι
Εκτέλεση
Βράζουμε το ρύζι με το νερό, ή το ζωμό κρέατος, για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να χυλώσει. Προσθέτουμε το γάλα και αφήνουμε να βράσει άλλα 10 λεπτά. Προσθέτουμε το βούτυρο, τον δυόσμο και το αλάτι. Όταν πάρει 2-3 βράσεις, κατεβάζουμε τη χύτρα από τη φωτιά. Ρίχνουμε το γιαούρτι, ενώ ανακατατεύουμε συνέχεια, και τη σερβίρουμε αμέσως πασπαλισμένη με δυόσμο.