Ρυζόσουπα με γιαούρτι

Ρυζόσουπα με γιαούρτι Ρυζόσουπα με γιαούρτι
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 2 λίτρα νερό ή ζωμό κρέατος
  • 2 φλιτζ. καφέ ρύζι γλασέ
  • 1 ποτ. γάλα
  • 6 κ. σ. γιαούρτι
  • 1 κ. σ. βούτυρο
  • 2 κ. σ. ξερό δυόσμο
  • αλάτι

Εκτέλεση

Βράζουμε το ρύζι με το νερό, ή το ζωμό κρέατος, για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να χυλώσει. Προσθέτουμε το γάλα και αφήνουμε να βράσει άλλα 10 λεπτά. Προσθέτουμε το βούτυρο, τον δυόσμο και το αλάτι. Όταν πάρει 2-3 βράσεις, κατεβάζουμε τη χύτρα από τη φωτιά. Ρίχνουμε το γιαούρτι, ενώ ανακατατεύουμε συνέχεια, και τη σερβίρουμε αμέσως πασπαλισμένη με δυόσμο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε