0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 250 γρ. πεταλίδες χωρίς το κέλυφος
- 240 γρ. ρύζι
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 πρέζες σχοινόπρασο
- 350 γρ. ντομάτες σε κύβους
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1 φύλλο δάφνης
- 50ml ελαιόλαδο
- 1 καυτερή πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο ελαιόλαδο. Μόλις μαραθούν προσθέτουμε την πιπεριά τσίλι, τις ντομάτες, το σχοινόπρασο, αλάτι, πιπέρι και 300ml νερό. Βράζουμε το ρύζι και μόλις είναι έτοιμο, προσθέτουμε τις πεταλίδες, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.