3
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 700 γρ. αλεσμένο κρέας στρουθοκαμήλου
- 70ml λευκό ή κόκκινο κρασί
- 2 κουταλιές κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 550 γρ. σάλτσα ντομάτας
- 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 κουταλιά ζωμό βοδινού
- 1 κουταλιά kitchen bouquet sauce
- 1/2 κουταλιά αλάτι
- 1/2 κουταλάκι μουστάρδα
- 1/5 κουταλάκι πιπέρι
- λίγα φρέσκα φύλλα μέντας
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε καλά το κρέας με το κρασί, το κρεμμύδι, τη ντομάτα, τη μισή πιπεριά ψιλοκομμένη, το ζωμό, την kitchen bouquet sauce, το αλάτι και το πιπέρι. Αφού ζυμωθούν καλά τα υλικά το κάνουμε ρολό και ψήνουμε στο φούρνο για 1 ώρα στους 170?C. Πριν τα 5 τελευταία λεπτά, κόβουμε σε φέτες την υπόλοιπη 1/2 πιπεριά και την προσθέτουμε από πάνω μαζί με τα φύλλα μέντας και σερβίρουμε.