Ρολά ατομικά με πιπεριές και ζαμπόν

Ρολά ατομικά με πιπεριές και ζαμπόν Ρολά ατομικά με πιπεριές και ζαμπόν
10 ΑΤΟΜΑ
15' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
30' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
3 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 10 σνίτσελ χοιρινά
  • 10 φέτες ζαμπόν
  • 1-2 κόκκινες πιπεριές σε λεπτές λωρίδες
  • 1-2 πράσινες πιπεριές σε λεπτές λωρίδες
  • 3-4 ντομάτες πολτοποιημένες
  • 1 κουταλιά βούτυρο
  • 2 μεγάλα καρότα σε κομμάτια
  • 2 πράσινα μήλα καθαρισμένα και σε κομμάτια
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο, κομμένο στα 4
  • 1/2 ποτήρι κρασί κόκκινο
  • 1 κουταλάκι ζάχαρη
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Στρώνουμε τα σνίτσελ και πάνω στο καθένα απλώνουμε από μία φέτα ζαμπόν, λίγη πιπεριά κόκκινη, λίγη πράσινη και τα τυλίγουμε σε ρολά. Τα στερεώνουμε καλά με οδοντογλυφίδα ή τα δένουμε με σχοινάκι για να μην φύγει η γέμιση και τα αλατοπιπερώνουμε. Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο και ροδίζουμε τα ρολά απ' όλες τις πλευρές. Γύρω από τα σνίτσελ τοποθετούμε τα μήλα, το κρεμμύδι και τα καρότα. Ανακατεύουμε την πολτοποιημένη ντομάτα με τη ζάχαρη και το κρασί και περιχύνουμε το φαγητό. Αφήνουμε το φαγητό να βράσει σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κρέας και αν χρειαστεί συμπληρώνουμε λίγο νερό. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και τοποθετούμε τα σνίτσελ σε πιατέλα. Κατόπιν βάζουμε στο μπλέντερ τα καρότα, το κρεμμύδι και τα μήλα, συμπληρώνουμε με τα υγρά του φαγητού και τα πολτοποιούμε. Περιχύνουμε τα ρολά με τη σάλτσα και τα σερβίρουμε με ρύζι, χυλοπίτες ή πατάτες.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε