0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 500 γρ. ρεβύθια
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1/2 κλωναράκι δενδρολίβανο
- 1 λεμόνι, το χυμό
- 100ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Μουσκεύουμε τα ρεβύθια σε κρύο νερό για 10 ώρες. Τα στραγγίζουμε και τα ξεπλένουμε. Τα βράζουμε και αφαιρούμε τον αφρό. Προσθέτουμε το λάδι, το κρεμμύδι, το δεντρολίβανο, αλάτι και πιπέρι. Μόλις είναι έτοιμα τα ρεβύθια, αφαιρούμε το δενδρολίβανο, προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και σερβίρουμε.