

1
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 2 ματσάκια ραπανάκια
- 50-90 γρ. φρέσκο βούτυρο
- αλάτι
Εκτέλεση
Πλένουμε τα ραπανάκια, κόβουμε τις ρίζες και το φύλλο, αφήνοντας τα μεσαία μικρά φύλλα που είναι πολύ τρυφερά. Τυλίγουμε τα ραπανάκια σε μια υγρή πετσέτα κουζίνας και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Έτσι γίνονται τραγανά. Τα σερβίρουμε σε ένα μπολ με συνοδεία λίγο λιωμένο βούτυρο και αλάτι. Τα βουτάμε στο βούτυρο, μετά στο αλάτι και τα τρόμε ολόκληρα.