0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 800 γρ. πανσέτα αγριογούρουνου σε κύβους
- 4 κουταλιές μείγμα ταντούρι
- 2 κιλά λαρδί (λίπος χοιρινό)
- 50 γρ. ζάχαρη
- αλάτι χοντρό
Εκτέλεση
Πασπαλίζουμε το κρέας με αλάτι και μείγμα ταντούρι και το αφήνουμε να μαριναριστεί για 24 ώρες στο ψυγείο. Τοποθετούμε το κρέας σε ταψί, προσθέτουμε το λαρδί ώστε να το σκεπάζει και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 120˚C για 3 ώρες ώσπου να μαλακώσει αρκετά. Μόλις είναι έτοιμο, καραμελώνουμε τη ζάχαρη σε ένα τηγάνι, προσθέτουμε το κρέας και λίγο από το μείγμα ταντούρι. Ανακατεύουμε το κρέας και το ρίχνουμε ξανά στο λαρδί. Αφήνουμε το κρέας να σταθεί στο λίπος του, για 12 ώρες στο ψυγείο. Σερβίρουμε το κρέας χλιαρό ή κρύο.