4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 αγριόπαπια
- 1 κουταλιά μέλι
- 3 κουταλιές σάλτσα σόγιας
- 1 κουταλιά ξύδι
- 2 κουταλιές λάδι
- 1 μικρό μπουκαλάκι σάλτσα hoisin
- 2 πρέζες πιπέρι
- αλάτι
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε το εσωτερικό της πάπιας. Περιχύνουμε με λάδι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180?C για 1 ώρα. Ανακατεύουμε το μέλι, τη σάλτσα σόγιας και το ξύδι και κατά τη διάρκεια του ψησίματος αλείφουμε το κρέας με το μείγμα. Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια και σερβίρουμε περιχύνοντας με τη σάλτσα hoisin.