Ψαρότοπος της Σάμου

Ψαρότοπος της Σάμου Ψαρότοπος της Σάμου
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Σάμος

Συστατικά

  • 1 κιλό πέρκα
  • 2 γαρίδες
  • 2 καραβίδες ή δυό καβουράκια
  • 1 ξερό κρεμμύδι ολόκληρο
  • 2 πατάτες σε ροδέλες
  • 2 καρότα σε ροδέλες
  • 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
  • 6 φλιτζάνια νερό
  • λεμόνι
  • 1 κουταλιά σούπας αλεύρι

Εκτέλεση

Βράζουμε την πέρκα με το ελαιόλαδο και  το ξερό κρεμμύδι. Την  αφαιρούμε και την ξεκοκκαλίζουμε. Στο ζωμό βράζουμε τις πατάτες, τα καρότα και τις γαρίδες τις οποίες μόλις βράσουν τις καθαρίζουμε και τις ξαναρίχνουμε στο φαγητό. Παίρνουμε ένα φλυτζάνι από τον ζωμό, αραιώνουμε το αλεύρι και προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε την πέρκα  και αφήνουμε να πάρει μία βράση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε