0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Σάμος
Συστατικά
- Χοιρινό φιλέτο (Ψαρονέφρι)
Για τη σάλτσα:
- 1 φλιτζάνι ζωμό χοιρινού
- 1/2 φλιτζάνι μέλι
- 2 σκελίδες σκόρδου
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε το φιλέτο στην κουζίνα ή ακόμη καλύτερα στα κάρβουνα.
Για την σάλτσα:
Σοτάρουμε το σκόρδο με λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τον ζωμό, αλάτι, πιπέρι και στο τέλος το μέλι. Ανακατεύουμε καλά με ξύλινο κουτάλι μέχρι να δέσει η σάλτσα. Σερβίρουμε το φιλέτο με διάφορα λαχανικά στον ατμό και περιχύνουμε με τη σάλτσα.