0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 4 φιλέτα πέρκας
- 1/2 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη
- 1/2 φλιτζάνι φυστίκια τριμμένα
- 2 κουταλιές παρμεζάνα τριμμένη
- 1 κουταλάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 πρέζα μουστάρδα σε σκόνη
- 1/2 φλιτζάνι γάλα
- 2 κουταλιές μαργαρίνη
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα φιλέτα ψαριού σε μπαστουνάκια και τα αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε τη φρυγανιά με τα φυστίκια, την παρμεζάνα, τον μαϊντανό, τη μουστάρδα, λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι. Βουτάμε τα φιλέτα στο γάλα και μετά στο μείγμα για να παναριστούν. Τα βάζουμε σε ταψί που έχουμε αλείψει με τη μαργαρίνη και ψήνουμε στους 180οC, σε προθερμασμένο φούρνο, για 6-7 λεπτά από κάθε πλευρά, ανάλογα το πάχος των φιλέτων. Σερβίρουμε με λαδολέμονο.