0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 κιλό γλυκοπατάτες
- 1 ποτήρι φρυγανιά
- 4- 5 αυγά
- λίγο γάλα
- γαρύφαλλο
- βανίλια
- κανέλλα
Εκτέλεση
Βράζουμε τις γλυκοπατάτες, τις καθαρίζουμε, τις αλέθουμε με την πουριέρα, προσθέτουμε τη φρυγανιά, τα μυρωδικά, τα αυγά αφού πρώτα τα χτυπήσουμε λίγο, και τα ανακατεύουμε. Αν το ζυμάρι είναι σφικτό το αραιώνουμε με λίγο γάλα. Βουτυρώνουμε ένα ταψί, ρίχνουμε μέσα το μίγμα και το ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς.