3
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 2 πόδια μόσχου
- 250 γρ. πλιγούρι
- 200 γρ. ρεβύθια μουλιασμένα και βρασμένα
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά κόκκινο πιπέρι
- 1 πρέζα καυτερό κόκκινο πιπέρι
- 1 κουταλιά λάδι
- αλάτι
Εκτέλεση
Κόβουμε κάθε πόδι σε 3 κομμάτια και τα πλένουμε καλά. Τα σοτάρουμε στο λάδι και προσθέτουμε το κρεμμύδι. Ρίχνουμε νερό να τα καλύπτει, το κόκκινο πιπέρι, το καυτερό πιπέρι, αλάτι και βράζουμε για 4-5 ώρες. Προσθέτουμε το πλιγούρι, τα ρεβύθια και 1 λίτρο νερό. Βράζουμε για 20 λεπτά και το αφήνουμε για λίγη ώρα σε χαμηλή φωτιά στο φούρνο.