0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 450 γρ. πατάτες
- 2 κουταλάκια φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 100 γρ. φρέσκο βούτυρο αγελαδινό
- 130 γρ. κατσικίσιο τυρί
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Τρίβουμε τις πατάτες, τις περνάμε από σίτα για να αποβάλλουν τα υγρά τους και ανακατεύουμε με το θυμάρι, το σκόρδο, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, αλάτι και πιπέρι. Ζεσταίνουμε το λάδι και το βούτυρο και τηγανίζουμε ρίχνοντας την πατάτα με κουτάλι.