4
ΑΤΟΜΑ
10'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
20'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 κιλό πιπεριές πράσινες για τηγάνισμα (κέρατα)
- 2-3 ώριμες ντομάτες πολτοποιημένες
- 1-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- βασιλικό
Εκτέλεση
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι τις πιπεριές ολόκληρες. Σοτάρουμε το σκόρδο, προσθέτουμε τις ντομάτες και το αλάτι και σιγοβράζουμε το μείγμα μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά. Λίγο πριν να είναι έτοιμο ρίχνουμε το βασιλικό και περιχύνουμε τις πιπεριές με τη σάλτσα.