Πιπεριές πράσινες στη σαλαμούρα

Πιπεριές πράσινες στη σαλαμούρα Πιπεριές πράσινες στη σαλαμούρα
4 ΑΤΟΜΑ
15' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
2 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1000 γρ. πιπεριές πράσινες 
  • 25 γρ. αλάτι
  • 1000 γρ. νερό
  • 150 γρ. ξύδι
  • 6 κλαδάκια θυμάρι ή μάραθο

Εκτέλεση

Παίρνουμε πράσινες πιπεριές και τις αφήνουμε μιά-δυό μέρες να μαραθούν λίγο. Μ' ένα μαχαίρι τις χαράζουμε κατά μήκος. Τις στοιβάζουμε σε δοχείο και το γεμίζουμε με σαλαμούρα . Ρίχνουμε μέσα και λίγο ξίδι. Σκεπάζουμε το δοχείο, αφού προηγουμένως βάλουμε λίγα κλαδάκια θυμάρι ή μάραθο, για να μην ανεβαίνουν στην έπιφάνεια καί μουχλιάσουν. Σε 6-7 μέρες είναι έτοιμες.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε