Πικάντικη σάλτσα ψησίματος για καραβίδες

Πικάντικη σάλτσα ψησίματος για καραβίδες Πικάντικη σάλτσα ψησίματος για καραβίδες
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

Για όλα τα μαλάκια και οστρακόδερμα

  • 1 φλιτζάνι (250 ml) σάλτσα ντομάτας
  • 6 σταγόνες ταμπάσκο
  • 3 πιπεριές τσίλι ψιλοκομμένες
  • 1 κουταλιά ξύδι
  • 1 κουταλιά ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τα υλικά σε ένα σκεύος και μαρινάρουμε κατά τη διάρκεια του ψησίματος, 1 κιλό γαρίδες ή καραβίδες ή χταπόδι ή καλαμάρι.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε