0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 καθαρή κόκκινη πιπεριά
- 6 κουταλιές κομμένες πιπεριές τουρσί
- 2 κόκκινες πιπεριές καυτερές
- 4 ξεφλουδισμένες και 1 κομμένες σκελίδες σκόρδου
- 6 κουταλιές ελαιόλαδο
- 2-4 κουταλιές φρεσκοτριμμένο άσπρο ψωμί
- αλάτι
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πιπεριές σε λίγο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Τις πολτοποιούμε με την πιπεριά τουρσί, την καυτερή πιπεριά, το σκόρδο και το λάδι. Για να έχουμε μία κρεμώδη σάλτσα, ανακατεύουμε το άσπρο ψωμί όπως το θέλουμε και το νοστιμίζουμε με αλάτι.