0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 κιλό λάχανο κομμένο σε λεπτές φέτες
- 2 καρότα τριμμένα
- 2 κλαδάκια σέλινο ψιλοκομμένο
- ελαιόλαδο
- ξύδι από λευκό κρασί
- 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε κυβάκια
- 1πιπεριά καυτερή κομμένη σε κυβάκια
- 1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε κυβάκια
- αλάτι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα λαχανικά μαζί, προσθέτουμε αλάτι και ξύδι και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε. Στην συνέχεια τη βάζουμε σε ένα τάπερ και στο ψυγείο για τουλάχιστον 12 ώρες. Σερβίρουμε αφού πρώτα προσθέσουμε λαδόξυδο και ψιλοκομμένα φύλλα σέλινου.