

-2
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 24 φρέσκοι ή κατεψυγμένοι πετροσωλήνες
- 30 αλμυρά κράκερ θρυμματισμένα
- 2 αυγά
- 1/4 φλιτζανιού γάλα
- 1 κουταλιά σάλτσα ταμπάσκο
- 3 κουταλιές ηλιέλαιο
- 3 κουταλιές βούτυρο
- αλάτι χοντρό
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Αν οι πετροσωλήνες είναι κατεψυγμένοι, τους τοποθετούμε σε σουρωτήρι και τους αφήνουμε να ξεπαγώσουν. Χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το γάλα και τη σάλτσα ταμπάσκο. Στεγνώνουμε τους πετροσωλήνες με χαρτί κουζίνας. Βουτάμε κάθε πετροσωλήνα στα αυγά και στη συνέχεια στα κράκερ. Τοποθετούμε τους πετροσωλήνες στα κράκερ και τα αφήνουμε να σταθούν για 20-30 λεπτά. Τηγανίζουμε τους πετροσωλήνες στο λάδι και το βούτυρο.