4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 4 πετροσωλήνες
- 250 γρ. σπαράγγια καθαρισμένα και ψιλοκομμένα
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κόκκινη καυτερή πιπεριά σε λεπτές φέτες
- 2 κουταλιές μαύρα φασόλια ψιλοκομμένα
- 1/2 κουταλιά τζίντζερ ψιλοκομμένο
- 1/2 κουταλιά σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού
- 2 κουταλάκια σάλτσα σόγιας
- 3/4 κουταλάκι άμυλο καλαμποκιού
- 1 κουταλιά ηλιέλαιο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τους πετροσωλήνες και τους κόβουμε σε φέτες. Σοτάρουμε στο λάδι τα σπαράγγια, το κρεμμύδι και την πιπεριά για 20 λεπτά. Ρίχνουμε τα φασόλια και το τζίντζερ και προσθέτουμε τους πετροσωλήνες. Ανακατεύουμε το χυμό λεμονιού, τη σάλτσα σόγιας και το άμυλο και το ρίχνουμε στο τηγάνι. Βράζουμε για λίγο και σερβίρουμε.