2
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1-2 πέστροφες μεγάλες
- ελαιόλαδο
- λίγο αλεύρι
- μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1λεμόνι
- αλάτι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα ψάρια από τα λέπια και τα εντόσθια και τα πλένουμε καλά. Τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε να στραγγίσουν. Στη συνέχεια αλευρώνουμε τα ψάρια και τα τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.Καθαρίζουμε τα ψάρια από τα λέπια και τα εντόσθια και τα πλένουμε καλά. Τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε να στραγγίσουν. Στη συνέχεια αλευρώνουμε τα ψάρια και τα τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.