

2
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 250 γρ. πεσκανδρίτσα ξεκοκαλισμένη, σε κύβους
- 175 γρ. κουνουπίδι
- 1 κρεμμύδι σε φέτες
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1/2 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 κουταλάκι φρέσκο τζίντζερ ψιλοκομμένο
- 1/4 κουταλάκι κουρκουμά
- 15 γρ. βούτυρο
- 150ml φρέσκο γάλα
- 100 γρ. μαλακό τυρί από αποβουτυρωμένο γάλα
Εκτέλεση
Σοτάρουμε στο βούτυρο το κρεμμύδι, το τζίντζερ και το σκόρδο. Προσθέτουμε τις πιπεριές, το κουνουπίδι, το ψάρι και τον κουρκουμά. Ανακατεύουμε για 2 λεπτά, προσθέτουμε το γάλα και βράζουμε με κλειστό καπάκι για 5 λεπτά. Ανακατεύουμε το τυρί με λίγο ζεστό γάλα και το ρίχνουμε στο ψάρι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά ώστε να μην βράζει και ανακατεύουμε. Είναι έτοιμο για σερβίρισμα.