Πέρδικα φρικασέ με κάστανα

Πέρδικα φρικασέ με  κάστανα Πέρδικα φρικασέ με  κάστανα
2 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 2 πέρδικες βρασμένες κομμένες στα τέσσερα
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 1 κλωναράκι φρέσκο εστραγκόν ψιλοκομμένο
  • 400 γρ. κάστανα βρασμένα και καθαρισμένα
  • 100ml κρασί λευκό
  • 1 κουταλάκι σπόροι κόλιανδρου
  • 1 κουταλάκι άμυλο πατάτας
  • 2 κουταλιές ξύδι βαλσάμικο
  • 50ml φυστικέλαιο
  • 10 γρ. βούτυρο
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Σοτάρουμε στο λάδι τα μπούτια για 5 λεπτά και τις φτερούγες για 2 λεπτά. Αφαιρούμε το κρέας και στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε τα κάστανα και το κρεμμυδάκι. Προσθέτουμε το ξύδι, το κρασί και τους σπόρους κόλιανδρου. Διαλύουμε το άμυλο σε 50ml νερό και το ρίχνουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε τη σάλτσα προσθέτοντας το βούτυρο σε κυβάκια, αλάτι και πιπέρι. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με το εστραγκόν.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε