0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 2/3 φλιτζανιού φυστικέλαιο ή οποιοδήποτε ελαφρύ λάδι για σαλάτες
- 1 κουταλιά κρεμμύδι ψιλοκομμένο ή πολτοποιημένο
- 2 κουταλάκια μουστάρδα ντιζόν
- 1/4 φλιτζανιού ξύδι με εστραγκόν
- 2 σταγόνες ταμπάσκο
- 1 κουταλάκι αλάτι
- 1/8 κουταλάκι πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Σε ένα σκεύος λιώνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, προσθέτουμε τη μουστάρδα, το ξύδι, 1 κουταλιά κρύο νερό, το αλάτι, το πιπέρι, το ταμπάσκο και ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν τα υλικά. Τέλος, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το φυστικέλαιο και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Περιχύνουμε τη σαλάτα και σερβίρουμε.