2
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 2 κομμάτια «παχύ»
- ελαιόλαδο
- χυμός λεμονιού
Εκτέλεση
Από το βράδυ βγάζουμε από το κιούπι ή το βαρελάκι, στο οποίο είναι παστωμένα, δύο κομμάτια «παχύ» και τα βάζουμε σε μια λεκάνη με νερό, να ξαλμυρίσουν. Αλλάζουμε το νερό 2-3 φορές. Την επόμενη μέρα τα βγάζουμε από το νερό, τα στεγνώνουμε και τα τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδο-κοκκινίσουν. Τα σερβίρουμε αμέσως, με χυμό λεμονιού.