0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 ½ κιλό πατάτες
- 2 κουταλιές λευκό κρασί
- 1 κουταλιά μουστάρδα ντιζόν
- 75ml ελαιόλαδο
- 1/2 κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 150 γρ. μαγιονέζα
- 2 κουταλιές εστραγκόν αποξηραμένο
- 1 κλωναράκι σέλερι ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το ξύδι με τη μουστάρδα προσθέτοντας σιγά σιγά το ελαιόλαδο. Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα σε αλατισμένο νερό για 15-20 λεπτά μέχρι να βράσουν. Τις στραγγίζουμε, τις αφήνουμε να κρυώσουν και τις κόβουμε σε μικρές φέτες. Τις ανακατεύουμε με το κρεμμύδι και το ντρέσινγκ και τις αφήνουμε να σταθούν για 30 λεπτά. Τέλος, προσθέτουμε τη μαγιονέζα, το εστραγκόν, το σέλερι, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε.