

0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 450 γρ. πατάτες
- 2-3 κουταλιές λευκό κρασί ξηρό
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 κουταλιά φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά φρέσκο εστραγκόν ψιλοκομμένο
- 175 γρ. σκόρδο ψημένο
- 2 κουταλάκια μουστάρδα ντιζόν
- 1 κουταλιά ξύδι από λευκό κρασί
- 5 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό μέχρι να βράσουν. Τις στραγγίζουμε, τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε κομμάτια. Ανακατεύουμε τη μουστάρδα και το ξύδι προσθέτοντας σιγά σιγά το λάδι. Αλατοπιπερώνουμε τις πατάτες, προσθέτουμε το ντρέσινγκ, τον μαϊντανό, το εστραγκόν, το σκόρδο και τα κρεμμυδάκια και ανακατεύουμε.