Πατατοσαλάτα με ρεπανάκι

Πατατοσαλάτα με ρεπανάκι Πατατοσαλάτα με ρεπανάκι
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 450 γρ. πατάτες
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά φυστικέλαιο
  • 2 κουταλιές ξύδι
  • 2 κουταλάκια μουστάρδα με κόκκους
  • 1 κουταλάκι μέλι
  • 6-8 ραπανάκια σε φέτες ψιλές
  • 2 κουταλιές σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα σε αλατισμένο νερό. Τις στραγγίζουμε και τις κόβουμε στη μέση. Ανακατεύουμε τα 2 είδη λαδιού, το ξύδι, τη μουστάρδα, το μέλι, το αλάτι και το πιπέρι. Ρίχνουμε το μείγμα στις πατάτες και τις αφήνουμε να σταθούν για 1 ώρα. Προσθέτουμε τα ραπανάκια, το σχοινόπρασο και το αφήνουμε στο ψυγείο. Πριν σερβίρουμε ανακατεύουμε ξανά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε