0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 450 γρ. πατάτες
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά φυστικέλαιο
- 2 κουταλιές ξύδι
- 2 κουταλάκια μουστάρδα με κόκκους
- 1 κουταλάκι μέλι
- 6-8 ραπανάκια σε φέτες ψιλές
- 2 κουταλιές σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα σε αλατισμένο νερό. Τις στραγγίζουμε και τις κόβουμε στη μέση. Ανακατεύουμε τα 2 είδη λαδιού, το ξύδι, τη μουστάρδα, το μέλι, το αλάτι και το πιπέρι. Ρίχνουμε το μείγμα στις πατάτες και τις αφήνουμε να σταθούν για 1 ώρα. Προσθέτουμε τα ραπανάκια, το σχοινόπρασο και το αφήνουμε στο ψυγείο. Πριν σερβίρουμε ανακατεύουμε ξανά.