0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 8 πατάτες
- 1 πράσινη πιπεριά σε κύβους
- 1 αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 2 αυγά βρασμένα και ψιλοκομμένα
- 220 γρ. μαγιονέζα
- 1 κουταλιά μουστάρδα ντιζόν
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- λίγη σάλτσα ταμπάσκο
- 1 πρέζα πιπέρι καγιέν
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα σε αλατισμένο νερό. Τις στραγγίζουμε, τις αφήνουμε να κρυώσουν, τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε κύβους. Τις ανακατεύουμε με την πιπεριά, το αγγουράκι, τα κρεμμυδάκια και τα αυγά. Σε άλλο σκεύος, ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με τη μουστάρδα, το αλάτι, το πιπέρι και τη σάλτσα ταμπάσκο. Ανακατεύουμε τις πατάτες με το μείγμα, το πιπέρι καγιέν και σερβίρουμε.