0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 450 γρ. πατάτες
- 1 κρεμμύδι τριμμένο
- 4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
- 2 κουταλιές αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 2 αυγά χτυπημένα
- ηλιέλαιο
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Τρίβουμε τις πατάτες, τις ξεπλένουμε και τις στεγνώνουμε. Τις ανακατεύουμε με το κρεμμύδι, το μισό μπέικον, τα αυγά, το αλεύρι, αλάτι και πιπέρι. Σε καυτό λάδι προσθέτουμε μια κουταλιά από το μείγμα και τηγανίζουμε για 4-5 λεπτά και από τις δύο πλευρές. Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με το υπόλοιπο μπέικον αφού πρώτα το τηγανίσουμε.