0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 250 γρ. καβουρόψιχα
- 120 γρ. πατάτες βρασμένες και λιωμένες
- 2 κουταλιές ανάμεικτα φρέσκο άνηθο, μαϊντανό και δυόσμο ψιλοκομμένα
- 1/2 κουταλάκι μουστάρδα
- 1/2 κουταλάκι μαύρο πιπέρι
- 1/2 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 κουταλάκι ρίγανη
- 1 αυγό χτυπημένο
- αλεύρι
- ηλιέλαιο
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε την καβουρόψιχα, τις πατάτες, τη μουστάρδα, την πιπεριά, τα φρέσκα μυρωδικά, τη ρίγανη, το πιπέρι και το αυγό. Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά τουλάχιστον. Πλάθουμε στο σχήμα που θέλουμε, αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο για 2-3 λεπτά.