0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 12 πατάτες baby
- 1 1/2 φλιτζανιού γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
- 300ml νερό
- 1/4 κουταλάκι κουρκουμά
- 1 κουταλάκι τσίλι σε σκόνη
- 1 κουταλάκι κόλιανδρο σε σκόνη
- 1/2 κουταλάκι κύμινο
- 1 κουταλάκι αλάτι
- 1 κουταλάκι μαύρη ζάχαρη
- 2 κουταλιές ηλιέλαιο
- 1 κουταλάκι λευκοί σπόροι κύμινου
- 1 κουταλιά φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
- 2 πράσινες πιπεριές τσίλι ψιλοκομμένες
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα σε αλατισμένο νερό. Ανακατεύουμε το γιαούρτι, το νερό, τον κουρκουμά, το τσίλι, τον κόλιανδρο σε σκόνη, το κύμινο, το αλάτι και τη ζάχαρη. Σοτάρουμε στο λάδι τους σπόρους κύμινου, χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το μείγμα γιαουρτιού. Το αφήνουμε για 3 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια και προσθέτουμε τον φρέσκο κόλιανδρο, τις πιπεριές και τις πατάτες. Ανακατεύουμε για λίγο και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με φρέσκο κόλιανδρο.