0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 6 πατάτες
- 6 κουταλιές βούτυρο
- 60 γρ. τρούφα σε φέτες
- 6 κουταλιές βούτυρο κλαριφιέ
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Ψήνουμε τις πατάτες με τη φλούδα στους 200?C γυρνώντας τες κάθε τόσο, ώστε να ψηθούν ομοιόμορφα. Κόβουμε τις πατάτες κατά μήκος στη μέση. Ψιλοκόβουμε τη σάρκα τους και την πολτοποιούμε με το βούτυρο. Προσθέτουμε αρκετό αλάτι, πιπέρι και την τρούφα. Τοποθετούμε τον πουρέ σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και γεμίζουμε τις φλούδες της πατάτας. Αλείφουμε με το βούτυρο κλαριφιέ και τις ψήνουμε στο φούρνο, μέχρι να ροδίσουν.