0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- Λίπος χοιρινό
- Μπαχάρωμα ανά κιλό λίπους
- 1 χούφτα αλάτι χοντρό
Εκτέλεση
Παίρνουμε χοιρινό λίπος σε μεγάλα κομμάτια περίπου 10 εκατοστά πλάτος, 40-50 εκατοστά μήκος και πάχος 3 εκατοστά και το βάζουμε σ' ένα σκεύος. Πασπαλίζουμε τα κομμάτια του λίπους από όλες τις πλευρές και τα αφήνουμε να μείνουν σε δροσερό μέρος που αερίζεται. Σε 10-15 μέρες θα είναι έτοιμο ανάλογα με το πόσο χοντρό είναι τα κομμάτια του λίπους.