Παστό λαρδί παραδοσιακό Ανατολικής Ρωμυλίας

Παστό λαρδί παραδοσιακό Ανατολικής Ρωμυλίας Παστό λαρδί παραδοσιακό Ανατολικής Ρωμυλίας
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • Λίπος χοιρινό
  • Μπαχάρωμα ανά κιλό λίπους
  • 1 χούφτα αλάτι χοντρό

Εκτέλεση

Παίρνουμε χοιρινό λίπος σε μεγάλα κομμάτια περίπου 10 εκατοστά πλάτος, 40-50 εκατοστά μήκος και πάχος 3 εκατοστά και το βάζουμε σ' ένα σκεύος. Πασπαλίζουμε τα κομμάτια του λίπους από όλες τις πλευρές και τα αφήνουμε να μείνουν σε δροσερό μέρος που αερίζεται. Σε 10-15 μέρες θα είναι έτοιμο ανάλογα με το πόσο χοντρό είναι τα κομμάτια του λίπους.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε