Παστό λαρδί με πάπρικα

Παστό λαρδί με πάπρικα Παστό λαρδί με πάπρικα
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

 

  • λίπος χοιρινό

      Μπαχάρωμα ανα κιλό λίπους.

  • 1 χούφτα αλάτι χοντρό θαλασσινό
  • 1 κουταλάκι σκόρδο σκόνη
  • 1 κουταλάκι γλυκό κόκκινο πιπέρι
  • 1 κουταλάκι καυτερό κόκκινο πιπέρι

Εκτέλεση

Παίρνουμε χοιρινό λίπος σε μεγάλα κομμάτια περίπου 10 εκατοστά πλάτος, 40-50 εκατοστά μήκος και πάχος 3 εκατοστά και το βάζουμε σε ένα σκεύος. Ανακατεύουμε σε ένα σκεύος τα μπαχάρικά και το αλάτι. Πασπαλίζουμε τα κομμάτια του λίπους από όλες τις πλευρές και τα αφήνουμε να μείνουν σε κρύο αεριζόμενο μέρος. Σε 10-15 μέρες θα είναι έτοιμο ανάλογα με το πόσο χοντρά είναι τα κομμάτια του λίπους.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε