4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 κιλό παντζάρια μικρά
- 50ml ξύδι βαλσάμικο
- 150ml ελαιόλαδο
- 1/2 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα παντζάρια και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150C για περίπου 1 ½ -2 ώρες ανάλογα με το μέγεθός τους. Μόλις ψηθούν, τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε ανάλογα με το πώς μας βολεύει για το γαρνίρισμα. Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί και πριν τα σερβίρουμε, τα αρωματίζουμε με λίγο από το ντρέσινγκ.