0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 2 ουρές μοσχαρίσιες τεμαχισμένες
- 2 κιλά κρεμμύδια σε ψιλές φέτες
- 2 πιπεριές σε κύβους
- 1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη (προαιρετικά)
- 1/2 κιλό ντομάτες πολτοποιημένες
- 150ml ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά πιπέρι κόκκινο
- Αλάτι
- Πιπέρι μαύρο
Εκτέλεση
Σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα τις ουρές στο λάδι μέχρι να πάρουν ελαφρύ χρώμα. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να μαλακώσουν τα κρεμμύδια χωρίς να πάρουν χρώμα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τις ντομάτες, τις πιπεριές και το κόκκινο πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε λίγο νερό και τα αφήνουμε να βράσουν. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι και σιγοβράζουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα για 2 ώρες.