0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 6 ορτύκια ολόκληρα εκτροφείου
- 6 φέτες φρέσκια τρούφα
- 6 φρέσκα κρεμμυδάκια σε κομμάτια
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 2 κουταλάκια αλάτι
- 1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200?C. Τοποθετούμε μία φέτα τρούφα και ένα φρέσκο κρεμμυδάκι στο εσωτερικό κάθε ορτυκιού και τα πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα ορτύκια μέχρι να ροδίσουν. Βάζουμε τα ορτύκια στο φούρνο και ψήνουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Πριν σερβίρουμε, αφήνουμε το κρέας να σταθεί για 5 λεπτά.