2
ΑΤΟΜΑ
05'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
05'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 2 κουτ. σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη
- 6 αυγά
- 2 κουτ. σούπας γάλα
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Βάλτε στο τηγάνι το βούτυρο να λιώσει. Χτυπήστε τα αυγά σε ένα μπολ, προσθέτοντας το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι. Μόλις ζεσταθεί το βούτυρο, ρίξτε τα αυγά. Ανακατέψτε ελαφρά με τη μύτη του πιρουνιού, χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε την ομελέτα να σιγοψηθεί.
Σερβίρεται ζεστή.