1
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 5 κουτ. σούπας κοφτές βούτυρο
- 250 γρ. συκωτάκια πουλιών ψιλοκομμένα
- 3 κουτ. σούπας γάλα
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Τηγανιζουμε τα συκωτάκια, τα αφαιρούμε με μία τρυπητή κουτάλα και τα διατηρούμε ζεστά. Στο ίδιο βούτυρο ρίχνουμε την ομελέτα και αφού ψηθεί, στρώνουμε στην επιφάνεια της τα συκωτάκια, διπλώνουμε την ομελέτα στα δύο και την σερβίρουμε ζεστή.