0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- καραβίδες πλυμένες
- 1 φύλλο δάφνης
- 1 κλωνάρι δυμάρι ή δρουμπί
- 6 αυγά
- 3 κουτ. σούπ. βούτυρο
- ντομάτες στον τρίφτη
- λίγο τυρί τριμμένο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τις καραβίδες με το αλάτι, την δάφνη και το δυμάρι ή δρούμπι, τις ξεψαχνίζουμε καλά (και τις δαγκάνες) και τις κόβουμε σε φέτες. Σοτάρουμε το ψαχνό από τις καραβίδες στο βούτυρο, προσθέτουμε τις ντομάτες και πασπαλίζουμε με τυρί. Χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τα χύνουμε στο τηγάνι. Ψήνουμε σε σιγανή φωτιά και γυρίζουμε την ομελέτα.