0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Πήλιο
Συστατικά
- αλάτι
- 1/2 κιλό ντομάτες πράσινες
- νερό βρύσης
- 1 φλιτζάνι αλεύρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τις ντοματοΰλες σε φέτες στρογγυλές, τις απλώνουμε σε χαρτί και τις αλατίζουμε. Ύστερα από 15 λεπτά περίπου τις βουτάμε στο νερό, μετά στο αλεύρι και πάλι στο νερό και τις τηγανίζουμε στο τηγάνι με ηλιέλαιο. Γίνονται τραγανιστές με αυτό τον τρόπο.