Ντοματάκια γλασσέ

Ντοματάκια γλασσέ Ντοματάκια γλασσέ
4 ΑΤΟΜΑ
10' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
10' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
2 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό ντοματάκια στρογγυλά
  • 4-5 κουτ. σούπας βούτυρο
  • λίγη ζάχαρη
  • αλάτι χοντρό
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Πλύντε τα ντοματάκια και αφαιρέστε όλο το κοτσάνι τους.Βουτυρώστε ένα πυρίμαχο σκεύος, τοποθετήστε τα ντοματάκια ολόκληρα στη σειρά μέσα στο σκεύος και πασπαλίστε με ζάχαρη και αλάτι. Λιώστε το βούτυρο και περιχύστε τα ντοματάκια. Βάλτε τα σε μέτριο φούρνο να ψηθούν (χωρίς όμως να λιώσουν). Βγάλτε τα προσεκτικά και σερβίρετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε