3
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 3 κολιοί παστοί
- 2 φέτες ψωμιού, μόνο την ψίχα μουσκεμένη και στραγγισμένη καλά
- 100ml ελαιόλαδο
- 50ml ξύδι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τους κολιούς για να φύγει το αλάτι και αφαιρούμε πολύ προσεκτικά το δέρμα και τα κόκκαλα ώστε να μείνει το καθαρό κρέας. Το πολτοποιούμε, το τοποθετούμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το ψωμί και τα ανακατεύουμε με το μίξερ σε μικρή ταχύτητα. Προσθέτουμε σιγά σιγά ανακατεμένα το λάδι και το ξύδι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να το απορροφήσει όλο.